Superfoods lijst top 13

Superfoods en superherbs bevatten “buitengewone hoge niveau’s van vitaminen, mineralen en anti-oxidanten” waardoor je altijd “10 tot 12 trucs achter de hand” hebt. Probeer het zelf! Maak er smoothies van, roer ze door je ontbijt of gebruik ze puur.

Superfoods & superherbs in het kort:

Maca – Ondersteunt de schildklier, heeft 18 aminozuren in zich. Ondersteunt onze hypothalamus en de hypofyse. Verhoogt levenskracht, vitaliteit, helpt ons aan te passen aan stress. En brengt balans in de hormoonhuishouding.

Acai – Een superfood met carcinogene opruim kwaliteiten. Heeft een blauw pigment die  zeer gunstig is voor ons immuunsysteem en cel productie. Is hoog in omega 3 vetzuren.

BijenPollen en Royal Jelly – Ze stimuleren een lange levensduur. Imkers leven langer door hun inname van bijenpollen – Het meest complete voedsel in de wereld volgens David Wolfe. Een complete eiwit met 50-60 mineralen, en breed biologisch beschikbaar.

Honing – Onze 1e bron van spijsverteringsenzymen. Helpt het lichaam metabole afval te verwijderen, en is bekend dat het de IQ van kinderen verhoogt.

Aloë Vera – Anti-schimmel, bevat polysaccharides dat ons immuunsysteem helpt te beschermen.

Raw Cacao – Bevat magnesium, chroom, ijzer, zink en koper. Zeer geschikt voor onze hersenen en het hart (de belangrijkste mineraal die ons  hart nodig heeft is magnesium). + de love chemicals PEA en Anandamine (neurotransmitter).

Goji bessen – een compleet eiwit, rijk aan antioxidanten, aminozuren en polysacchariden.

Noni – Verse Noni of verse poeder, rijk aan vitaminen en mineralen, helpt onze cellen te herstellen van binnen en buiten.

Kokosolie – Ondersteunt de schildklier. Kokosolie is de beste “creme” voor de huid. Bevat het midden-keten vetzuur MCT die weefsels hydrateert en ondersteuning biedt aan het immuunsysteem maar ook aan onze hersenen.  Gebruik het om in te bakken, als lotion voor de huid en in smoothies.

Kelp –  bevat jodium/ iodine. Helpt onze schildklier te ondersteunen.

Blauw Groen Algen en Spirulina – Vol aminozuren en antioxidanten – helpt bij de productie van stamcellen. In combinatie met de Camu Camu bessen (vitamine C) is dit een geweldige combi om je lichaam een flinke boost te geven met de juiste voedingsstoffen.

Marine fytoplankton – Bevat ATP, ATP geeft je direct energie zonder stimulatie.

Meer lezen? Koop het boek: superfoods van David Wolfe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s