Elke ochtend starten met tarwegras sap voor meer energie!

Heb je tarwegras poeder gekocht en wil je daar graag een sap van maken? Het recept is heel makkelijk. Ga op zoek naar het beste water dat je kunt vinden (bron of gefiltert water) en meng dit samen met een theelepel tarwegras. Blenden en klaar!

Benodigdheden:

  • 250 ml water
  • groot glas of een lege glazen fles van 250 ml (om mee te nemen)
  • 1 theelepel tarwegras (mag ook meer zijn)

2 tot 3 maal per dag ongeveer een volle theelepel van het poeder in ongeveer 250 ml vloeistof (water, sap, etc.) blenden en, indien mogelijk vóór de maaltijd drinken.

Dit kun je de gehele dag drinken om je energierijk te voelen. De voedingswaarde van een glaasje tarwegrassap van 30 ml is gelijk aan die van 2 ons groente en 2 stuks fruit.

De eigenschap van tarwegras is dat het ons lichaam zowel voedt als herstelt. Tarwegras is zeer effectief in het ontgiften van het bloed, de lever en de dikke darm. Tarwegras reinigt het lichaam, heeft een ontgiftende werking en bevordert de spijsvertering.

Groen plantaardig voedsel heeft een alkaliserend effect op het lichaam, en schept daardoor de voorwaarden voor een uitstekende gezondheid. (er zijn veel chronische kwalen, die veroorzaakt worden doer overmatige verzuring.)

De therapeutische bijdrage die tarwegras levert kan worden toegeschreven aan de zuurstof-bindende werking van het chlorofyl dat het bevat, en ook aan het complete spectrum van vitaminen & mineralen, aminozuren, enzymen en essentiële vetzuren. Meer dan 80 enzymen zijn in tarwegras aangetroffen.

Tarwegras is rijk aan vitale voedingsstoffen die zonder chemische bewerking of beïnvloeding van de mens aanwezig zijn. Tarwegras bevat vitamine A, C, E, B1, B2, B3, B6 and K.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s